WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500 455PK
Bouwjaar 11-2014 - 10-2017

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMITSUBISHIMASERATIDACIA. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500 komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217)

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.