WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500 455PK
Bouwjaar 11-2014 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 500

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) komen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDAEWOOSKODAFERRARI.

Speling op een wiellager ondervangen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellager zelf demonteren

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers.