Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellager monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Demontage is geen heel lastige klus. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Ronkend geluid bij een wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.