100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Kies je MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116) uitvoering

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W116)

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Versleten wiellagers op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLMGJEEP. Je kunt bij ons betalen via MisterCash Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen