Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. De wegligging is een stuk minder goed. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W126) heeft een eigen VIN-nummer. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Speling op een wiellager ondervangen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLINCOLNDAIMLERMASERATI. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.