WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellager zelf demonteren

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.