Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en ABS De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOBMWFIATCITROENFORD. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222) heeft een eigen VIN-nummer. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.