Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W222, V222, X222)

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Ronkend geluid bij een wiellager

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS

Wiellager monteren

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.