Wiellagers MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETFIATALFA ROMEO. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ SALOON (W123)

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Wiellager zelf demonteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.