Wiellagers MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellager monteren

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Ronkend geluid bij een wiellager

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. De wegligging is een stuk minder goed. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.