Wiellagers MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellager zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERINFINITICADILLAC. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.