Wiellagers MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (904)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

De wegligging is een stuk minder goed. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (904) past. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant.

Wiellager zelf demonteren

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Juiste wiellager voor uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERSAABSUZUKI. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.