100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers MERCEDES-BENZ T1 Bus (601)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Verschillende wiellagers op uw auto

Demontage is geen heel lastige klus. Elke MERCEDES-BENZ T1 Bus (601) heeft een eigen VIN-nummer. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTKIASEATMINI. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Versleten wiellagers op een auto

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen