Wiellagers MERCEDES-BENZ T1 Bus (601)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix, ATE, ABS, Textar en Bosch Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (601). De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellager zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.