Wiellagers MERCEDES-BENZ T1 Bus (601)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bus (601)

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Ronkend geluid bij een wiellager

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Wiellager monteren

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Demontage is geen heel lastige klus. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.