Wiellagers MG

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen auto

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Juiste wiellager voor uw auto

Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Bekijk ook alle mg wiellagers op RemOnderdelen.nl