Wiellagers MINI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw MINI

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellagers kopen auto

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Bekijk ook alle mini wiellagers op RemOnderdelen.nl