Wiellagers MITSUBISHI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Wiellagers kopen MITSUBISHI

Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Juiste wiellager voor uw auto

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Bekijk ook alle mitsubishi wiellagers op RemOnderdelen.nl