100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI OUTLANDER II 3.0 4WD 220 PK
Bouwjaar 11.2006 - 11.2012

Wiellagers MITSUBISHI OUTLANDER II (CW_W) 3.0 4WD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MITSUBISHI OUTLANDER II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 201340
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 28 mm
Ø Buiten diameter: 141 mm
Aantal wielbouten: 5 -gat
Breedte: 74 mm
Bijzonderheden: Met ingebouwde magnetische sensorring
Gewicht: 3,83 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
59% Korting
88,03
214,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Verschillende wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers kopen MITSUBISHI OUTLANDER II (CW_W) 3.0 4WD

Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERROVERLAND ROVEROLDSMOBILEOPEL. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.