100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO II 3.5 V6 24V 194 PK
Bouwjaar 07.1997 - 10.1999

Wiellagers MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W) 3.5 V6 24V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W) 3.5 V6 24V

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI PAJERO II (V3_W, V2_W, V4_W) past. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Jurid, Bendix, ATE, Lucas en Bosch Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.