Wiellagers OPEL

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Speling op een wiellager ondervangen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCPLYMOUTHNISSANFIATLDV. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig.