Wiellagers OPEL

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen OPEL

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. De wegligging is een stuk minder goed.

Juiste wiellager voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt.

Bekijk ook alle opel wiellagers op RemOnderdelen.nl