Wiellagers PEUGEOT

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellager zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.

Juiste wiellager voor uw auto

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.