100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers PORSCHE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Wiellagers kopen PORSCHE

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Versleten wiellagers op een auto

Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen