Wiellagers PORSCHE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden.

Wiellager zelf demonteren

Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten.

Juiste wiellager voor uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.