WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ROVER

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw ROVER

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op een wiellager ondervangen

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTFIATNISSAN. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Wiellager zelf demonteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.