Wiellagers ROVER 100 / METRO Hatchback (XP)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw ROVER 100 / METRO Hatchback (XP)

De wegligging is een stuk minder goed. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellager monteren

Demontage is geen heel lastige klus. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Ronkend geluid bij een wiellager

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.