100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 100 / METRO Hatchback 114 GTI/GT 16V Cat 90PK
Bouwjaar 03-1990 - 12-1998

Wiellagers ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) 114 GTI/GT 16V Cat

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) 114 GTI/GT 16V Cat, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Versleten wiellagers op een auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij controleren altijd bij de ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers kopen ROVER

De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.