WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) 114 GTI/GT 16V Cat 90PK
Bouwjaar 03-1990 - heden

Wiellagers ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) 114 GTI/GT 16V Cat

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren.

Juiste wiellager voor uw ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) 114 GTI/GT 16V Cat

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLINCOLNFORDPLYMOUTH. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij controleren altijd bij de ROVER 100 / METRO Hatchback (XP) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Elke ROVER heeft een eigen VIN-nummer.