100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 400 Tourer 1.8 TD 88PK
Bouwjaar 09-1993 - 11-1998

Wiellagers ROVER 400 Tourer (XW) 1.8 TD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellagers kopen ROVER 400 Tourer (XW) 1.8 TD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER 400 Tourer (XW). Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASAABALFA ROMEO.