WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 400 Tourer (XW) 2.0 i 136PK
Bouwjaar 05-1994 - heden

Wiellagers ROVER 400 Tourer (XW) 2.0 i

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij controleren altijd bij de ROVER 400 Tourer (XW) 2.0 i dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een stuk minder goed. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellager zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER 400 Tourer (XW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bendix, Rofren, ATE, Zimmermann, Brembo, TRW, Lucas, Textar, ABS en Jurid

Juiste wiellager voor uw ROVER

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren.