100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 2.5 V6 177PK
Bouwjaar 10-2001 - 05-2005

Wiellagers ROVER 75 (RJ) 2.5 V6

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER 75 (RJ) 2.5 V6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER 75 (RJ) komen. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Wiellagers kopen ROVER

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.