100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 4.6 V8 260PK
Bouwjaar 10-2004 - 05-2005

Wiellagers ROVER 75 (RJ) 4.6 V8

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de ROVER 75 (RJ) 4.6 V8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wiellagers kopen ROVER 75 (RJ)

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER komen. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, iDeal, MisterCash en PayPal

Versleten wiellagers op een auto

De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGELINCOLNSSANGYONG.