Wiellagers ROVER COUPE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1996 tot heden
82
111
Coupé
03-1996 tot heden
107
145
Coupé

Wiellager monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER COUPE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Perslagers voor uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.