WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ROVER COUPE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1996 tot heden
82
111
Coupé
03-1996 tot heden
107
145
Coupé

Wiellager zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIHYUNDAITOYOTALAMBORGHINIOPEL. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Speling op een wiellager ondervangen

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER COUPE komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER. Demontage is geen heel lastige klus. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Juiste wiellager voor uw auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..