WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER COUPE 1.6 16 V 111PK
Bouwjaar 03-1996 - 11-1999

Wiellagers ROVER COUPE 1.6 16 V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen ROVER COUPE 1.6 16 V

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER COUPE komen.

Versleten wiellagers op een auto

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.