WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER COUPE 1.6 16 V 111PK
Bouwjaar 03-1996 - heden

Wiellagers ROVER COUPE 1.6 16 V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Wij controleren altijd bij de ROVER COUPE 1.6 16 V dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig.

Speling op een wiellager ondervangen

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Juiste wiellager voor uw ROVER COUPE

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAIHATSUVAUXHALLRENAULT. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER komen.