WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER COUPE 1.8 16 V 145PK
Bouwjaar 03-1996 - 11-1999

Wiellagers ROVER COUPE 1.8 16 V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen ROVER COUPE 1.8 16 V

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de ROVER COUPE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Versleten wiellagers op een auto

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOGMCLADA. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Verschillende wiellagers op uw auto

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.