WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER COUPE 1.8 16 V 145PK
Bouwjaar 03-1996 - heden

Wiellagers ROVER COUPE 1.8 16 V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER COUPE 1.8 16 V.

Wiellager zelf demonteren

Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Juiste wiellager voor uw ROVER COUPE

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.