Wiellagers ROVER STREETWISE Hatchback

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2003 tot heden
76
103
Hatchback
01-2004 tot heden
80
109
Hatchback
08-2003 tot heden
86
117
Hatchback

Juiste wiellager voor uw ROVER STREETWISE Hatchback

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSKODAGMCDODGE. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellager zelf demonteren

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER komen. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Speling op een wiellager ondervangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.