Wiellagers SKODA

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Juiste wiellager voor uw SKODA

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wiellagers kopen auto

Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf.

Bekijk ook alle skoda wiellagers op RemOnderdelen.nl