Wiellagers SKODA 105,120 (744)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPLYMOUTHSAAB. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Juiste wiellager voor uw SKODA 105,120 (744)

De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Speling op een wiellager ondervangen

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.