Wiellagers SKODA 105,120 (744)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA 105,120 (744). Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. De wegligging is een stuk minder goed. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Ronkend geluid bij een wiellager

Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Perslagers voor uw SKODA

Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.