Wiellagers SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus (1U5)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Ronkend geluid bij een wiellager

Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellager monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA OCTAVIA I Bestelwagen/Bus (1U5) past. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Perslagers voor uw auto

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.