WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 1.8 T 150PK
Bouwjaar 07-1998 - heden

Wiellagers SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 1.8 T

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERGMCKIATOYOTABEDFORD. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor.

Speling op een wiellager ondervangen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje.

Juiste wiellager voor uw SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 1.8 T

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen.