WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA OCTAVIA I Combi 1.8 T 150PK
Bouwjaar 07-1998 - 12-2010

Wiellagers SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 1.8 T

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen SKODA OCTAVIA I Combi (1U5) 1.8 T

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA OCTAVIA I Combi (1U5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Versleten wiellagers op een auto

Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.