100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.4 TSI 125 PK
Bouwjaar 07.2008 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 1.4 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II (3T4) 1.4 TSI

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en overboeking

Versleten wiellagers op een auto

Demontage is geen heel lastige klus. Elke SKODA SUPERB II (3T4) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.