100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 1.9 TDI 105 PK
Bouwjaar 03.2008 - 11.2010

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 1.9 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II (3T4) 1.9 TDI

Elke SKODA SUPERB II (3T4) heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Verschillende wiellagers op uw auto

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.