100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 2.0 TDI 16V 140 PK
Bouwjaar 01.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI 16V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI 16V komen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB II (3T4), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDBUICKCHRYSLERIVECO. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellagers kopen SKODA

Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.