100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 2.0 TDI 140 PK
Bouwjaar 03.2008 - 05.2010

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Verschillende wiellagers op uw auto

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Versleten wiellagers op een auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.