100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 2.0 TDI 170 PK
Bouwjaar 07.2008 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERRENAULTMITSUBISHI.

Verschillende wiellagers op uw auto

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.