100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II 2.0 TDI 4x4 170 PK
Bouwjaar 09.2008 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II (3T4) 2.0 TDI 4x4

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB II (3T4), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Versleten wiellagers op een auto

Elke SKODA heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Verschillende wiellagers op uw auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.