100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.4 TSI 125 PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.4 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.4 TSI komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Verschillende wiellagers op uw auto

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Wiellagers kopen SKODA

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGHYUNDAILOTUSMERCEDES-BENZ. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.