100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.6 TDI 105 PK
Bouwjaar 09.2010 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.6 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.6 TDI

Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Demontage is geen heel lastige klus. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIBEDFORDNISSANINFINITIMG. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden.

Versleten wiellagers op een auto

Elke SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) heeft een eigen VIN-nummer. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.