100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4 160 PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI 4x4

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Verschillende wiellagers op uw auto

Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) past.

Versleten wiellagers op een auto

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.