100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 4x4 152 PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI 4x4

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVONISSANLINCOLNLDVDODGE.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5)

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Verschillende wiellagers op uw auto

Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.