100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.8 TSI 152 PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.8 TSI

Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.