100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 1.9 TDI 105 PK
Bouwjaar 10.2009 - 11.2010

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.9 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 1.9 TDI past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERIVECOROVER. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.