100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TDI 16V 140 PK
Bouwjaar 10.2009 - 05.2015

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 2.0 TDI 16V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 2.0 TDI 16V

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Versleten wiellagers op een auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) past. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.