100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB II Stationwagen 2.0 TDI 140 PK
Bouwjaar 10.2009 - 03.2010

Wiellagers SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 2.0 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5) 2.0 TDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB II Stationwagen (3T5)

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Verschillende wiellagers op uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De wegligging is een stuk minder goed. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.