100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.4 TSI 150 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 1.4 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons.

Verschillende wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3) 1.4 TSI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFALFA ROMEOSMARTCHRYSLER. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA SUPERB III (3V3).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.