100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.5 TSI 150 PK
Bouwjaar 02.2017 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 1.5 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3) 1.5 TSI

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.

Verschillende wiellagers op uw auto

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Elke SKODA SUPERB III (3V3) heeft een eigen VIN-nummer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.