100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.6 TDI 120 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 1.6 TDI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de SKODA SUPERB III (3V3) 1.6 TDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Versleten wiellagers op een auto

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Demontage is geen heel lastige klus. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3)

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.