100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SKODA
Gekozen auto:SKODA SUPERB III 1.8 TSI 180 PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Wiellagers SKODA SUPERB III (3V3) 1.8 TSI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Versleten wiellagers op een auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA SUPERB III (3V3) 1.8 TSI komen. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen SKODA SUPERB III (3V3)

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.